Vår Vision

Vår vision är att med hjälp av strategiskt utplacerade skärmar nå tusentals människor dagligen. Människor i alla åldrar och stadier i livet. Vi vill hjälpa företag samt organisationer att synas enkelt och flexibelt! Kommunikation på era villkor!

Marcus Hadevik

VD/Partner
marcushadevik@busscitymedia.se
0708 75 24 09

Rasmus Göransson

Tekniker/support
rasmus.goransson@busscitymedia.se
0730 26 72 50

Marcus Cedergren

Säljare
marcus.cedergren@busscitymedia.se
0707 22 06 36

FAKTA

Buss City Media är ett företag i ständig utveckling! Vi etablerade oss först i Kalmar 2009, bara två år senare i Växjö och i Blekinge år 2018. Vår expandering har inneburit kvalitativare lösningar och större möjligheter. Hos oss kan ni känna er trygga med vår erfarenhet såväl som vårt driv efter effektivare lösningar. Vårt engagemang ser till att vi tar din kommunikation till nästa nivå.

UPPTÄCK KREATIV MARKNADSFÖRING FRÅN NYA VINKLAR

Buss City Media startades 2012 med ambitionen att erbjuda ett effektivt medieformat för företag och organisationer för att nå ut med sitt budskap. Vi efterfrågade såväl hög träffsäkerhet, som att nå rätt kund vid köptillfället, varumärkesbyggande, flexibilitet och låg kontaktkostnad.

Svaret var enkelt- Strategiskt utplacerade digitala skärmar skulle erbjudas med hjälp av tekniken Digital Signage! På så sätt kan ert företag ständigt utvecklas och upptäcka nya möjligheter att synas! t

99% av alla resenärer har lagt märket till skärmarna på bussen!

Ökning av antalet bussresenärer, sker i alla åldrar och på alla busslinjer!

Info@busscitymedia.se

0707 22 06 36