Vår Vision

Vår vision är att med hjälp av strategiskt utplacerade skärmar nå tusentals människor dagligen. Människor i alla åldrar och stadier i livet. Vi vill hjälpa företag samt organisationer att synas enkelt och flexibelt! Kommunikation på era villkor!

Marcus Cedergren

Säljare
marcus@busscitymedia.se
070-722 06 36

FAKTA

Buss City Media är ett företag i ständig utveckling! Vi etablerade oss först i Kalmar 2009, bara två år senare i Växjö och i Blekinge år 2018. Vår expandering har inneburit kvalitativare lösningar och större möjligheter. Hos oss kan ni känna er trygga med vår erfarenhet såväl som vårt driv efter effektivare lösningar. Vårt engagemang ser till att vi tar din kommunikation till nästa nivå.

UPPTÄCK KREATIV MARKNADSFÖRING FRÅN NYA VINKLAR

Buss City Media startades 2012 med ambitionen att erbjuda ett effektivt medieformat för företag och organisationer för att nå ut med sitt budskap. Vi efterfrågade såväl hög träffsäkerhet, som att nå rätt kund vid köptillfället, varumärkesbyggande, flexibilitet och låg kontaktkostnad.

Svaret var enkelt- Strategiskt utplacerade digitala skärmar skulle erbjudas med hjälp av tekniken Digital Signage! På så sätt kan ert företag ständigt utvecklas och upptäcka nya möjligheter att synas! t

99% av alla resenärer har lagt märket till skärmarna på bussen!

Ökning av antalet bussresenärer, sker i alla åldrar och på alla busslinjer!

info@busscitymedia.se

070-722 06 36